TERMENI ȘI CONDIȚII

PRIN UTILIZAREA ACESTUI MAGAZIN ONLINE, DECLARAȚI CĂ SUNTEȚI DE ACORD CU ACESTE CONDIȚII DE UTILIZARE.

DEFINIREA TERMENILOR UTILIZAȚI

 1. WEBSITE: Platforma online deținută de către FEMINITUDINE. Poate fi numit și site sau magazin online.
 2. VIZITATOR: Orice persoană fizică sau juridică ce accesează prezentul magazin online și care a acceptat Termenii și Condițiile din această pagină. Statutul de vizitator nu depinde de realizarea unei comenzi sau de crearea unui cont de utilizator.
 3. UTILIZATOR: Orice vizitator care își crează propriul cont de utilizator și este de acord cu termenii și condițiile acestui website.
 4. CLIENT: Orice utilizator care efectuează o comandă 
 5. VÂNZĂTOR: FEMINITUDINE 
 6. COMANDĂ: document electronic, prin care clientul transmite vânzătorului intenția sa de a achiziționa bunuri și servicii prin intermediul magazinului online.
 7. CONTRACT: document încheiat la distanță între vânzător și cumpărător prin care vânzătorul expediază comanda la adresa menționată de către cumpărător, iar cumpărătorul își asumă plata contravalorii acesteia.
 8. CONT DE UTILIZATOR: secțiune din website pe care un utilizator o creează prin intermediul unei adrese de e-mail și o parolă, ce îi permite să beneficieze de servicii online. 
 9. TESTIMONIAL: un text introdus de către un cumpărător în cadrul paginilor din website, prin care acesta își exprimă părerea cu privire la produsele sau serviciile achiziționate.
 10. NEWSLETTER: un mijloc de comunicare prin care vânzătorul transmite informații prin e-mail oricărei persoane care și-a exprimat acordul cu privire la primirea acestora. Pentru înscrierea la newsletter, este necesară introducerea adresei de e-mail în câmpul special dedicat, situat în partea de jos a paginii principale. 
 • DOMENIU – WEBSITE ACTUAL

Acesta reprezintă un magazin online și este disponibil la adresa web www.feminitudine.ro  denumit în continuare FEMINITUDINE și este administrat de FEMINITUDINE BY IRINA DOBRE SRL, cu sediul social pe strada Sub Cetate, nr 45D, loc Florești, jud. Cluj-Napoca, persoană juridică romană înregistrată la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J12/2671/2021, având codul unic de înregistrare fiscală CUI: 44384175 , E-mail: feminitudine.comenzi@gmail.com Telefon: 0750408946

Prezentul document, denumit în continuare “Termeni și Condiții”, reprezintă un contract la distanță și stabilește termenii și condițiile de utilizare și modul de desfășurare a achizitiilor de PRODUSE și SERVICII comercializate prin intermediul magazinului online www.feminitudine.ro  

Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor, sunteți, de asemenea, de acord cu politica noastra de retur, politica de confidențialitate, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul acestei pagini.

 • PROPRIETATEA CONȚINUTULUI 

Acest website reprezintă proprietatea exclusivă  FEMINITUDINE BY IRINA DOBRE SRL, persoană juridică de origine română,  denumit în continuare FEMINITUDINE.

Website-ul și tot ceea ce cuprinde acesta (conținut text și conținut grafic) sunt în proprietatea și sub drepturile de autor (copyright) exclusive ale FEMINITUDINE, cu toate drepturile rezervate cu excepția cazului în care nu este altfel specificat. 

Orice conținut care constă într-o marcă sau logo reprezintă marcă înregistrată și neînregistrată a FEMINITUDINE. Este strict interzisă utilizarea oricărui conținut, cu excepția celor prevăzute în condițiile de utilizare, fără permisiunea în scris a proprietarului “conținutului”. De asemenea, vă informăm că FEMINITUDINE își va asigura și impune în mod hotărât recunoașterea drepturilor de proprietate intelectuală în conformitate cu legile în vigoare, ajungând dacă este cazul, la acționarea celor vinovați de încălcarea dreptului de proprietate intelectuală în judecată prin instanțele penale.

 • UTILIZAREA SITE-ULUI 

FEMINITUDINE acordă permisiunea oricărei persoane de a utiliza website-ul în următoarele condiții:

 • Să vizualizeze produsele expuse pe website; 
 • Să cumpere produsele expuse în cadrul acestui website; 
 • Să NU descarce conținutul (TEXT SAU GRAFIC) sau să îl folosească în scop personal/comercial, respectând drepturile de autor (copyright) și alte drepturi de proprietate intelectuală cuprinse în conținut; 
 • Neavând permisiunea să modificați, să copiați, să transmiteți, să expuneți, să refolosiți, să reproduceți, să publicați, să acordați o licență de folosire, să creați lucrări derivate din, sau să transferați, să vindeți sau să folosiți conținutul în alt mod, fără acordul în scris al FEMINITUDINE

Sunteți de acord ca FEMINITUDINE, la alegerea sa, să înceteze sau să întrerupă utilizarea de către dvs. a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare. În momentul suspendării sau încetării respective, dumneavoastră trebuie: 

(a) să încetați utilizarea site-ului; 

(b) să distrugeți orice copii făcute după orice parte a conținutului său.

 • Contact

Prin utilizarea formularului de contact sau a serviciului prezent pe site, utilizatorul sau clientul permite automat lui FEMINITUDINE să îl contacteze prin orice mijloc disponibil, inclusiv prin mijloace electronice.

Completarea formularului de contact complet sau parțial și trimiterea acestuia nu reprezintă în niciun fel un angajament din partea FEMINITUDINE de a contacta utilizatorul sau clientul.

FEMINITUDINE își rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitărilor de orice fel primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, personal etc.).

 •  Produse și servicii
 • FEMINITUDINE poate publica pe site informații despre produse, servicii și/sau promoții practicate de aceasta sau de orice alt terț cu care FEMINITUDINE are încheiate contracte sau acorduri de parteneriat într-o anumită perioadă și în limita stocului disponibil.
 • Produsele și/sau serviciile achiziționate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
 • FEMINITUDINE poate limita posibilitatea de a cumpăra produse sau servicii disponibile pe site în orice moment la unul sau mai mulți clienți.
 • Toate tarifele pentru produsele sau serviciile prezentate pe site sunt exprimate în lei și includ TVA.
 • Facturarea produselor achiziționate se face exclusiv în lei folosind informațiile furnizate de client în forma prevăzută. FEMINITUDINE nu este responsabilă pentru acuratețea informațiilor furnizate de client pentru factură. 
 • În cazul plăților online, FEMINITUDINE nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun cost suplimentar suportat de client, inclusiv, dar fără a se limita la, comisioanele de conversie valutară aplicate de banca emitentă a cardului, în cazul în care moneda de emitere diferă de lei.
 • În produse și/sau servicii, FEMINITUDINE își rezervă dreptul de a utiliza și alte produse (accesorii/etc) care este posibil să nu fie incluse în costul produselor și nu vor fi livrate la produse.
 • Garanția produselor oferite este asigurată de FEMINITUDINE.
 • În conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, fiecare membru sau client poate solicita in caz de neconformitate, repararea, înlocuirea produsului sau returnarea.
 • Comandă online și plata

Accesul pe acest website în vederea efectuarii unei comenzi este permis oricărei persoane fizice sau juridice. 

FEMINITUDINE își rezervă dreptul de a restricționa accesul pentru efectuarea unei comenzi dacă are motive justificate de conduita sau activitatea unui utilizator pe acest website, ale cărei acțiuni ar putea prejudicia, în orice fel, activitatea FEMINITUDINE. 

Prin lansarea unei comenzi pe www.feminitudine.ro, clientul își exprimă acordul de a fi contactat telefonic, prin SMS sau prin e-mail de către reprezentanții magazinului nostru online. 

Dacă comanda nu este confirmată în termen de 3 (trei) zile lucrătoare, aceasta este anulată automat de către sistem. Clienții acceptă că FEMINITUDINE nu poate fi forțată să livreze o comandă care nu a fost confirmată în condițiile de mai sus.

FEMINITUDINE va anula automat comanda efectuată de client, chiar și fără o notificare prealabilă adresată clientului, fără nicio obligație, în următoarele cazuri:

 • neacceptarea de către banca emitentă a cardului clientului a tranzacției în cazul plăților online;
 • invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de FEMINITUDINE în cazul plății online;
 • datele furnizate de client cu privire la livrare (adresa, detalii de contact) pe site sunt incomplete sau incorecte;
 • activitatea Clientului pe site poate și/sau poate cauza daune de orice fel părții FEMINITUDINE;
 • efectuarea a mai mult de două eșecuri consecutive;
 • din alte motive obiective.

Plata oricărei comenzi de produse sau servicii online se face fie online prin card bancar prin procesatorul nostru de plăți Netopia, fie prin ordin de plată, prin transfer bancar în contul bancar al firmei pe care îl veți găsi după plasarea comenzii când ajungeți la etapa de achitare a contravalorii comenzii.

În cazul în care clientul renunță la un ordin de plată și în care banca clientului a autorizat tranzacția bancară, suma va fi rambursată de către FEMINITUDINE în termen de 30 de zile.

În situația în care unele produse comandate de client prin plata cu cardul bancar nu sunt disponibile pe stoc, FEMINITUDINE va informa clientul despre acest fapt și va dispune rambursarea sumelor achitate în termen de 10 zile.

 O comandă plasată nu poate fi modificată. În cazul în care clientul dorește o modificare (incluzând sau renunțând la produse), acesta va anula comanda care nu corespunde dorințelor sale și va face o nouă comandă în sistem.

Detaliile de livrare a produsului, inclusiv, dar fără a se limita la, timpul necesar pentru livrare, nu reprezintă o obligație contractuală din partea FEMINITUDINE, fără ca vreo parte să poată pretinde celorlalte daune, ci strict firmei de curierat.

Clientul/membrul nu poate face comenzi telefonice.

 • EXPEDIEREA COMENZILOR

FEMINITUDINE livrează în orice localitate din România, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Livrăm, de asemenea și în Europa prin DPD, conform taxelor lor de livrare.

 Livrarea către client a produselor achiziționate de la FEMINITUDINE se face prin Altexpress care colaborează cu DPD. Costul de livrare prin curier este de 16.5 RON dacă coletul cântărește până la 1 (un) kg, crescând proporțional cu greutatea și volumul coletului. Rambursarea (plata la livrare) nu este acceptată.
Transportul este gratuit pe teritoriul României pentru comenzile a căror valoare depășeste 450 RON. Prețul serviciului de livrare se calculează la plasarea comenzii în funcție de greutatea totală a comenzii.

Livrările se vor face în funcție de perioadă, între 5-7 zile lucrătoare de la achitarea contracalorii comenzii.

 În cazul în care comanda nu va fi expediată în termenul menționat mai sus, FEMINITUDINE va informa clientul prin e-mail, în termen de 30 de zile de la comandă, caz în care clientul poate anula comanda în scris și în cazul în care plata a fost efectuată în avans, suma plătită va fi restituită integral conform legii, în termen de 30 de zile de la data renunțării.

 • Politica de retur

În conformitate cu ordonanța O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumpărat, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Conform OUG 34/2014, produsele alimentare și cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Așadar, produsele comercializate prin intermediul acestui magazin online sunt produse ce sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform art. 16 din OG 34/2014, prin prisma faptului ca sunt produse perisabile. Ele nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii / din motive de igienă.

Clientul FEMINITUDINE poate returna produsele achiziționate prin contract în următoarele situații:

 • Pachetele prezintă daune grave;
 • Produsele au fost livrate/facturate incorect;
 • Produsele au defecte de fabricație;
 • Produsele au specificații eronate comandate de client.
 • Produsele nu au fost desigilate, deschise.

Clientul se obligă să notifice FEMINITUDINE intenția sa de a returna produsele achizitionate prin orice comunicare scrisă (e-mail) în maxim 5 zile lucrătoare de la primirea produselor și/sau serviciilor.

Clientul care a notificat FEMINITUDINE  este responsabil să se asigure că produsele la care se referă sunt returnate în maximum 5 zile lucrătoare, în caz contrar FEMINITUDINE consideră revendicarea nefondată și poate refuza returul.

Produsele care compun un kit trebuie returnate ca kit. Cutiile și ambalajele de protecție sunt considerate ca parte a produsului.

În cazul rambursării produsului, aceasta se va face în termen de 30 de zile de la confirmarea returului. Returul se face doar în conturile indicate de client. Nu se face în numerar sau prin rambursare.

În cazul înlocuirii produsului cu alt produs, înlocuirea se va face în condițiile și limitele unei comenzi normale.

Nu va fi rambursată suma de servicii suplimentare, inclusiv, dar fără a se limita la, transportul produselor, plătite de către client.

În toate cazurile, costurile de retur-expediere vor fi suportate de client cu excepția cazul neconformității produselor.

PROCEDURA DE RETUR:

 1. Clientul anunță intenția de retur telefonic prin email feminitudine.comenzi@gmail.com. Ulterior sesizării, stabilim dacă produsele sunt eligibile pentru inițierea procesului de retur.
 2. Clientul face o solicitare către orice firma de curierat rapid dorește (exclus Poșta Română). Cheltuiala de transport este suportata exclusiv de către Client.
 3. După primirea coletului, vom rambura suma aferentă în contul bancar indicat de către Client în maxim 14 zile.

Adresa unde puteți returna comanda este: FEMINITUDINE BY IRINA DOBRE SRL – Strada Sub Cetate, nr 4, ap 1, loc Florești, Jud. Cluj-Napoca.

IMPORTANT: În cazul în care nu se respecta procedura de returnare, iar Clientul trimite coletul-retur fără anunț în prealabil, ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

 • Buletine informative și alerte

Atunci când un vizitator sau client își creează un cont pe site, acceptând documentul (Termeni și Condiții), acesta are dreptul să exprime sau să nu fie de acord cu primirea newsletterelor și/sau alertelor de la FEMINITUDINE.

Datele descărcate de la utilizator în scopul trimiterii de buletine informative și/sau alerte pot și vor fi utilizate de către FEMINITUDINE în limitele politicii de confidențialitate.

Vizitatorului sau clientului i se poate refuza oricând primirea de buletine informative și/sau alerte.

Întreruperea primirii newsletterelor și/sau alertelor nu implică renunțarea la acceptarea documentului.

FEMINITUDINE își rezervă dreptul de a selecta persoanele cărora le va trimite buletine informative și/sau alerte și dreptul de a elimina din baza sa de date orice membru sau client care și-a exprimat în prealabil consimțământul de a primi buletine informative și/sau alerte fără nicio altă problemă. 

FEMINITUDINE nu va include în buletinele informative și/sau alertele trimise vizitatorului sau clientului niciun alt material publicitar sub formă de conținut care se referă la orice terț care nu este partener FEMINITUDINE la momentul trimiterii de newslettere și/sau alerte.

 • Politica de confidențialitate

FEMINITUDINE colectează informații prin intermediul site-ului web www.feminitudine.ro, în conformitate cu legislația română în vigoare. 

Site-ul plasează mici porțiuni de cod electronic, denumite „cookie-uri” pe calculatorul vizitatorului, folosite pentru autentificare, adăugarea de produse în coș, plasarea de comenzi și colectarea de informații statistice cu privire la utilizarea site-ului nostru.

 • Forță majoră și caz forța

Cu excepția cazului în care se prevede altfel în mod expres, niciuna dintre părțile la un contract care este încă în derulare nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea la timp și/sau dreptul, total sau parțial, a oricăreia dintre obligațiile, dacă obligația a fost cauzată de un eveniment de forță major.

Partea sau reprezentantul legal al părții care invocă evenimentul mai sus menționat este obligat să notifice celeilalte imediat și complet producerea acestuia și să ia orice măsuri care îi stau la dispoziție pentru a limita consecințele acelui eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al părții care invocă evenimentul de mai sus este exonerat de această obligație numai dacă evenimentul îl împiedică să-l ducă la îndeplinire.

Dacă în termen de 15 zile de la data producerii acestuia, acel eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea acestui drept, fără ca una dintre ele să poată pretinde celeilalte daune-interese.

Partea care invocă evenimentul de forță majoră trebuie să dovedească imposibilitatea îndeplinirii obligațiilor în termen de 30 de zile de la data producerii evenimentului.

 

 • Litigii

Prin utilizarea/vizitarea/vizualizarea/etc a site-urilor și/sau a oricărui conținut trimis de către FEMINITUDINE vizitatorului/clientului prin accesare și/sau trimitere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), acesta este de acord cel puțin cu „Termenii și condițiile”.

Orice dispută legată de acești „Termeni și condiții” care ar putea apărea între vizitator/client și FEMINITUDINE va fi soluționată pe cale amiabilă.

Orice dispută de orice fel care ar putea apărea între membru și FEMINITUDINE sau partenerii săi va fi soluționată pe cale amiabilă. Daca acest lucru nu este posibil, conflictul va fi soluționat de instanța competentă de la sediul FEMINITUDINE, în conformitate cu legile române în vigoare.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus se dovedește a fi nulă sau neavenită, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Acest document a fost întocmit și va fi interpretat în conformitate cu legislația română.

 • Dispoziții finale

FEMINITUDINE își rezervă dreptul de a face orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului/structurii/serviciului său precum și oricărui conținut fără notificare prealabilă vizitatorului sau clientului.

Sub rezerva termenilor și condițiilor FEMINITUDINE nu va fi responsabilă pentru erorile apărute pe site din orice motiv, inclusiv orice modificări, setări etc., care nu sunt făcute de administratorul site-ului.

FEMINITUDINE își rezervă dreptul de a plasa bannere publicitare de orice fel și/sau link-uri pe orice pagină a site-ului, cu respectarea legislației în vigoare.

 • Feedback

Dacă aveți nevoie de alte informații, dar și pentru sugestii, sesizări, ne puteti contacta la adresa feminitudine.comenzi@gmail.com sau telefonic la 0750408946 de luni până vineri, 10.00-14.00.

 

error: Conținutul este protejat!

Comunitatea Feminitudine by Irina Dobre

Înscrie-te în newsletter pentru a fi prima care află noutățile și promoțiile

 

Multumesc pentru inscriere!

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop