POLITICA DE RETUR

În conformitate cu ordonanța O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumpărat, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Conform OUG 34/2014, produsele alimentare și cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Așadar, produsele comercializate prin intermediul acestui magazin online sunt produse ce sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform art. 16 din OG 34/2014, prin prisma faptului ca sunt produse perisabile. Ele nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii / din motive de igienă.

Clientul FEMINITUDINE poate returna produsele achiziționate prin contract în următoarele situații:

 • Pachetele prezintă daune grave;
 • Produsele au fost livrate/facturate incorect;
 • Produsele au defecte de fabricație;
 • Produsele au specificații eronate comandate de client.
 • Produsele nu au fost desigilate, deschise.

Clientul se obligă să notifice FEMINITUDINE intenția sa de a returna produsele achizitionate prin orice comunicare scrisă (e-mail) în maxim 5 zile lucrătoare de la primirea produselor și/sau serviciilor.

Clientul care a notificat FEMINITUDINE  este responsabil să se asigure că produsele la care se referă sunt returnate în maximum 5 zile lucrătoare, în caz contrar FEMINITUDINE consideră revendicarea nefondată și poate refuza returul.

Produsele care compun un kit trebuie returnate ca kit. Cutiile și ambalajele de protecție sunt considerate ca parte a produsului.

În cazul rambursării produsului, aceasta se va face în termen de 30 de zile de la confirmarea returului. Returul se face doar în conturile indicate de client. Nu se face în numerar sau prin rambursare.

În cazul înlocuirii produsului cu alt produs, înlocuirea se va face în condițiile și limitele unei comenzi normale.

Nu va fi rambursată suma de servicii suplimentare, inclusiv, dar fără a se limita la, transportul produselor, plătite de către client.

În toate cazurile, costurile de retur-expediere vor fi suportate de client cu excepția cazul neconformității produselor.

 

PROCEDURA DE RETUR:

 1. Clientul anunță intenția de retur telefonic prin email feminitudine.comenzi@gmail.com. Ulterior sesizării, stabilim dacă produsele sunt eligibile pentru inițierea procesului de retur.
 2. Clientul face o solicitare către orice firma de curierat rapid dorește (exclus Poșta Română). Cheltuiala de transport este suportata exclusiv de către Client.
 3. După primirea coletului, vom rambura suma aferentă în contul bancar indicat de către Client în maxim 14 zile.

Adresa unde puteți returna comanda este: FEMINITUDINE BY IRINA DOBRE SRL – Strada Sub Cetate, nr 4, ap 1, loc Florești, Jud. Cluj-Napoca.

IMPORTANT: În cazul în care nu se respecta procedura de returnare, iar Clientul trimite coletul-retur fără anunț în prealabil, ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

error: Conținutul este protejat!

Comunitatea Feminitudine by Irina Dobre

Înscrie-te în newsletter pentru a fi prima care află noutățile și promoțiile

 

Multumesc pentru inscriere!

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop