LIVRARE

FEMINITUDINE livrează în orice localitate din România, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Livrăm, de asemenea și în Europa prin DPD, conform taxelor lor de livrare.

 Livrarea către client a produselor achiziționate de la FEMINITUDINE se face prin Altexpress care colaborează cu DPD. Costul de livrare prin curier este de 16.5 RON dacă coletul cântărește până la 1 (un) kg, crescând proporțional cu greutatea și volumul coletului. Rambursarea (plata la livrare) nu este acceptată.
Transportul este gratuit pe teritoriul României pentru comenzile a căror valoare depășeste 450 RON. Prețul serviciului de livrare se calculează la plasarea comenzii în funcție de greutatea totală a comenzii.

Livrările se vor face în funcție de perioadă, între 5-7 zile lucrătoare de la achitarea contracalorii comenzii.

 În cazul în care comanda nu va fi expediată în termenul menționat mai sus, FEMINITUDINE va informa clientul prin e-mail, în termen de 30 de zile de la comandă, caz în care clientul poate anula comanda în scris și în cazul în care plata a fost efectuată în avans, suma plătită va fi restituită integral conform legii, în termen de 30 de zile de la data renunțării.

error: Conținutul este protejat!

Comunitatea Feminitudine by Irina Dobre

Înscrie-te în newsletter pentru a fi prima care află noutățile și promoțiile

 

Multumesc pentru inscriere!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop